Just nu söker vi sommarjobbare!

Lars Gustavsson

Är du en person som vill ge det lilla extra till våra gäster på semester?

Då kan det vara dig vi söker. Hjälmargården anställer ca 40 personer till högsäsongen och nu är vår ansökan öppen för sommarjobb. På Hjälmargården har vi allt från daggäster till långliggare på campingen, vi har sommaren fylld med aktiviteter och samlingar i en rofylld miljö. Letar du efter ett sommarjobb där dagarna är varierade, lärorika och roliga, är Hjälmargården rätt arbetsplats för dig.

Lars Gustavsson - Verksamhetschef

I din ansökan vill vi se; vem du är, vilka arbetserfarenheter du har. Ditt namn, adress och mailadress måste finnas synligt i din ansökan för att vi ska kunna svara dig. Skriv vilket eller vilka arbetsområden du vill jobba inom i din ansökan.

Viktigt att ta med i din ansökan: 

  • En kort beskrivning om vem du är och vilken relation du har till Hjälmargården
  • CV – beskriv dina erfarenheter av arbete, praktik eller prao
  • Skriv gärna om du har varit med på Hjälmargårdens läger någon gång.

Som sommarjobbare på Hjälmargården är den kortaste anställningen 4 veckor, men oftast arbetar man 5-8 veckor. Vår ambition är att alla som sökt ska få svar i mitten av april.

Just nu söker vi:

 

Lokalvårdare
När man jobbar som lokalvårdare och i städet på Hjälmargården har man ansvar för att alla lokaler och boenden på gården är städade. I jobbet ingår att städa toaletter, boende och alla allmänna ytor. Hjälmargården strävar alltid efter att upplevas rent, välskött och trevlig.

Vaktmästare
Som vaktmästare på Hjälmargården sköter man all utomhusskötsel och ser till att utomhusmiljön är trivsam och prydlig. I jobbet ingår sopning, krattning, vattning, soprundor och eventuella möblering.

Reception/Butik
I receptionen och butiken på Hjälmargården jobbar man med in och utcheckning av boende och camping. I butiken är det försäljning av varor som mjölk, frallor, godis och glass. Som receptionist och butiksbiträde är man de första som gästen möter och behöver alltid ha ett leende på läpparna.

Restaurang/servering
När man arbetar i kök och servering på Hjälmargården ansvarar man för att all mat är framdukad vid rätt tillfälle. I jobbet förbereder man frukost, sallader, kaffe och allt dylikt som serveras i restaurangen. Du ansvarar för att torka alla bord, hålla rent och snyggt på uteserveringen och inne i restaurangen. Som köksbiträde och servicepersonal på Hjälmargården är din största uppgift att vara trevlig och tillgänglig för gästerna.

Kaffestugan/Matboden

Att jobba på Hjälmargårdens sommarcafé och/eller matbod innebär många varierande arbetsuppgifter. Allt ifrån att stå i kassan till att diska eller hjälpa till att förbereda mackor, servera pizza, laga och servera hamburgare, pajer m.m. En solig dag kan både lunch och glasskö slingra sig långa under flera timmar och det är därför viktigt att du trivs när det är full fart och det händer mycket på en gång. Det är också viktigt att du är glad och vill bemöta alla våra gäster på ett trevligt sätt.
Från sista april till 12 juni samt 15 augusti till 28 augusti är det endast helgöppet. Det är öppet varje dag från 13 juni till 14 augusti. Hjälmargården är mån om alla ansökningar och svarar därför alla sökande.

Vi behöver dig som:

  • Gillar när det händer mycket
  • Är glad och tycker om att möta människor
  • Är ansvarskännande
  • Har fyllt 16 år vid anställningens början

Skicka din ansökan till lars@hjalmargarden.se
Senast 1 mars behöver vi din ansökan.