Konferera mera!

Kom och upplev hos oss!

Anledningarna är många till att välja Hjälmargården, men den viktigaste är upplevelsen. Med utsikt över Hjälmaren skapas den perfekta miljön för nya tankar, reflektioner och utbildningar. Vi ser till att allting finns på plats, tekniken fungerar och att maten är framdukad, så att ni kan lägga allt fokus på det som ni vill avhandla.

Linda Persson - Receptionsansvarig

Hjälmargården Vinön

Våra lokaler

På Hjälmargården finns ett flertal konferenslokaler och grupprum. I huvudbyggnaden finns vår största konferenslokal med plats för 180 personer, som enkelt kan delas av till 3 mindre lokaler. Dessutom har vi 3 nyrenoverade lokaler i ”Annexet” för 24, 40 respektive 70 personer – vilket gör konferensmöjligheterna anpassningsbara till precis det ni behöver.

Annexet

Konferenser

Vår största konferenslokal har plats för 180 personer. Eftersom vi vet att kreativiteten når högre höjder i miljöer med rymd och ljus har vi format våra lokaler därefter. Med utsikt över sjön möter du årstidens växlingar. I lokalerna finns projektor, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock. Fritt Internet på hela anläggningen.

Vill ni boka er konferens hos oss?

Precis som många andra kanske ni slås av de fantastiska miljöerna och möjligheterna att konferera tillsammans på Hjälmargården. Ring eller maila gärna oss så berättar vi mer och hjälper er förverkliga er konferens!