Kom och bo hos oss!

Övernattning i stuga eller rum?

Oavsett om du är här på en konferens, ute på semester eller annan anledning finns det mer än 150 bäddar att välja på.
Vill ni bo i någon av våra stugor, i vandrarhemmet ”Längan” som har golvvärme, eller ha möjlighet till eget pentry? Hör gärna av er till oss, så hjälper vi er att hitta det bästa boendet för er!

Linda Persson - Reception

Boende på Hjälmargården

Boende på Hjälmargården

På Hjälmargården finns ett brett utbud av boendealternativ med olika standard och prisklasser. På gården finns över 200 bäddar i rum, stugor, friggebodar och vandrarhem.

I våra boenden finns möjlighet att städa själv och ta med lakan, men också full service där allt ingår

Vandrarhemmet Langan

Vandrarhemmet ”Längan”

Vandrarhemsrum i ”Längan” med WC och dusch. Rummen finns i tre olika varianter, enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum med 4 bäddar. Ett gemensamt kök och städförråd finns för dem som bor i huset. Totalt finns det finns fyra dubbelrum och 11 fyrbäddsrum. Sammanlagt finns 64 bäddar i längan.

Stugor

Stuga 37-42

Stuga 37-42 Våra trivsamma stugor är utrustade med dusch, WC och pentry. I stugorna finns 3-4 sängar samt en bäddsoffa. Utanför stugan finns utemöbler och en ramp till ytterdörren. Bostadsytan är 25 kvm.

Storstugorna

Stuga 29-31 är gårdens största stugor som passar perfekt för exempelvis 2 familjer som vill dela på en stuga. Stugorna är uppdelade i två rum, ett sovrum med 4 sängar och ett vardagsrum med pentry, bord, stolar, bäddsoffa och 4 sängar. Stugorna har även dusch och WC.

Friggebodarna

Våra stugor som vi kallar friggebodarna är perfekta för er som är intresserade av en billig övernattning i sängar. Stugorna innehåller 2 våningssängar med totalt 4 bäddar. WC och dusch i separat byggnad ca 30-60 meter från stugorna.

Vill ni veta mer eller har vi glömt någonting?

Oavsett får ni gärna höra av dig till oss, så berättar vi mer och hjälper er vidare.

    Observera att detta endast är en bokningsförfrågan. Vi återkommer med besked om tillgänglighet så snart vi kan.