Konferens

Konferens med rymd

Hjälmargårdens konferenslokaler och restaurang ligger naturskönt vid Hjälmarens strand. Hos oss förenar du nytta och nöje, arbete och avkoppling, vila och aktivitet. Vår ambition är att vara flexibla och lyhörda för våra gäster. Att få konferensen att fungera med teknik, möblering, aktiviteter och måltider är viktigt både för dig och för oss. Sedan 2006 har vi varit en prisvärd konferensanläggning och samlat på oss stor erfarenhet. Vi lovar att göra allt för att er konferens ska bli som ni önskar.

I våra konferenslokaler når kreativiteten högre höjder

Hjälmargården har flera konferenslokaler och grupprum. Vår största konferenslokal har plats för 180 personer. Eftersom vi vet att kreativiteten når högre höjder i miljöer av rymd och ljus har vi format våra lokaler därefter. Med utsikt över sjön möter du årstidens växlingar
Dagens föreläsningar och presentationer kräver modern teknik och självklart tillhandahåller vi de tekniska hjälpmedel som du och ditt företag behöver. Vi har till exempel satsat på en professionell och lätthanterlig ljudanläggning. Vi erbjuder också fritt wifi i hela anläggningen. Ett flertal projektorer finns till ert förfogande.

Läs mer om våra lokaler>

Planera er nästa konferens här

Stor eller liten konferens – vi har plats för alla

Hjälmargården är en mötesplats med stor gästkapacitet. Vår konferenslokal Vinön rymmer upp till 180 personer och vid riktigt stora konferenser finns möjlighet att hyra vår kyrksal som rymmer 450 personer. I vår matsal dukar vi gärna för upp till 140 personer.

Restaurang med sjöutsikt

Måltiden hör till dagens höjdpunkter och bör ägnas stor omsorg. Med största omtanke serverar vi frukost, lunch och middag. Självklart brygger vi också gott kaffe och bjuder på kaka när ni önskar. Från restaurangen har du fin utsikt över Hjälmaren. Matsalen har plats för 140 personer. Sommartid kan du avnjuta din måltid på vår terrass vid sjökanten.

Läs mer om vår restaurang>

Sov skönt

För konferensgäster erbjuder vi sjutton dubbelrum med dusch och toalett. Du kan även bo bekvämt i stugor med dusch, toalett, tv, och pentry. Vi har nio stugor på gården. ( 27 enkelrum alternativt 54 personer i dubbelrum) Utöver detta erbjuder vi enkla flerbäddsrum med gemensamma toaletter och duschar för upp till 100 personer.

Läs mer om vårt boende>

Aktiv konferens i sköna omgivningar

Våra sköna omgivningar inbjuder till härliga stunder med många roliga och spännande aktiviteter. I samarbete med erfarna aktörer erbjuder vi samarbetsövningar, sumobrottning etc. På gården finns även aktiviteter som bangolf, kanoter, badstrand, kubb och promenadstigar vid sjön. Varför inte spela en klassisk brännbollsmatch på våra stora gräsytor. I slutet av dagen kan du slappna av i vår vedeldade bastu.

Läs mer om våra aktiviteter>

Hjalmargarden-004

 Dagkonferenspaket

I vårt dagkonferenspaket ingår:

  • Smörgås med kaffe, lunch med salladsbuffé, varmrätt, lättöl/vatten samt kaffe och kaka, eftermiddags kaffe med kaka.
  • I konferenslokalen finns frukt, godis, projektor och skrivmaterial.
  • Lokalhyra tillkommer

Helpensionspaket

I vårt dygnskonferenspaket ingår:

  • Smörgås med kaffe, lunch med salladsbuffé, varmrätt, lättöl/vatten samt kaffe och kaka, eftermiddagskaffe med kaka, tre-rättersmiddag, frukost och logi.
  • I konferenslokalen finns frukt, godis, projektor och skrivmaterial.
  • Vi erbjuder boende i enkelrum,dubbelrum och flerbäddsrum.
    Lokalhyra tillkommer.

Vi ger gärna offert på din konferens utifrån dina specifika önskemål.
Ring 0151-730980 eller skicka offertförfrågan via bokningsformuläret