Chili Ledare 365

Chili Ledare 365- lägret där du som ledare får vara deltagare!

Har du som ledare någon gång drömt om att få åka på ett läger där du får vara deltagare? Då har den drömmen gått i uppfyllelse! 10-11 oktober är det ledarläger för ideella och anställda ungdomsledare/ungdsomapstorer.  Lägret kommer att vara i sann chilianda med lekar, happenings och fest men också lovsång, förbön och undervisning. Med dessa dagar vill vi fördjupa våra relationer mellan ledare och församlingar och också ge praktiska verktyg som vi som ledare kan använda oss av för att göra lärjungar hemma i våra församlingar. Därför hoppas vi att ni kommer som ungdomsledarteam och gör denna helg till er träningshelg!

Upplägg

Dagarna kommer bestå av

  • lovsång och förbön
  • undervisning med praktisk inriktning
  • samtal i mindre grupper. Kommer man flera ledare från samma församling får man sitta tillsammans som församling
  • egen tid med Gud
  • lekar, spex och tid för gemenskap
  • festkväll

Undervisning

Undervisningen kommer fokusera på frågor som rör lärjungaträning av den unga generationen i Sverige. Undervisningen sker i olika former: undervisning framifrån, övningar och samtal i församlingarna. Målet grupprocess i teamen där man som team får en fördjupad insikt om nuläget i ungdomsverksamheten men också vart man vill nå och hur man konkret vill gå vidare.

För vem?

Detta läger är för dig som är ledare eller funderar på att bli ledare i ungdomsverksamheten i din församling. Det riktar sig till individer men också till hela ungdomslearteam. (Man måste inte ha varit ledare på Chili för att följa med) Från 16 år och uppåt.

Pris

250 kr. Avgiften betalas till din församling. Gården fakturera i sin tur församlingen.

Anmälan

Anmälan görs på hjalmargardenlager.se senast 6 oktober.

Frågor

Vid frågor kontakta Julia Wellstam, julia@hjalmargarden.se, 070-587 19 54

Mer information

Mer information uppdateras regelbundet på Hjälmargårdens hemsida www.hjalmargarden.se och i en öppen facebookgrupp på Facebook som heter “Chili Ledare 365”.  Följ oss gärna på instagram: “chililedare365”. Ytterligare info kommer via mail när anmälningstiden gått ut

Välkommen till Chili Ledare 365!