Sång- & DansSmajl 18-20/5

Tycker du om att sjunga och dansa med andra? Då borde du komma och vara med på en rolig helg med sång, musik, dans, vänner, lägerbål, öppen scen och konsert!

Vi kommer att tillbringa helgen den 18-20 maj tillsammans på Hjälmargården för att sjunga, dansa, skratta och ha riktigt kul. Tycker du om något av det? Då borde du hänga med denna helg. Nybörjare som proffs, helgen är till för alla som går i 1:an till 9:an.
Går man i 6:an och uppåt så kan man vara med i en sånggrupp där man för möjlighet att sjunga några sånger själva förutom de sånger vi sjunger tillsammans i stora kören.

På lördagkvällen kommer vi att ha något som kallas för Öppen scen där du får möjlighet att uppträda själv eller tillsammans med din kompisar. Det kan vara sång, dans, drama eller något annat roligt. Förbered ett uppträdande på max 2,5 min.

Hela helgen kommer att avslutas med en konsert på Hjälmargården. Då är föräldrar, släktingar och vänner varmt välkomna! Efter konserten kan man passa på att fika i Kaffestugan.

Pris

430 kr – Om man vill bo i logi på gården.
390 kr – Om man tar med egen husvagn.
( Eftersom lägret växer och alla ska få plats rekommenderar husvagn)

Tid/Datum

Start: Fredagen den 18 maj med incheckning kl 17:00 och middag kl 18:00.
Slut: Söndagen den 20 maj avslutar vi helgen med en konsert kl 15:00.

Ta med

Lakan, påslakan och örngott. Oömma kläder, kläder för att sitta ute på lägerbål, kläder till konserten, badkläder (vissa tar årets första dopp) toalettartiklar & godispengar (max 20 kr). Om du vill får du ta med ett instrument eller något annat som du vill uppträda med på Öppen scen.

Under 2018 samlar alla läger in pengar till en lägerverksamhet i Serbien. Frivilligt att ta med en gåva.

Anmälan

Anmälan sker först till din församling och sedan på: www.hjalmargardenlager.se

Flyer

Sång&Dans

Frågor

Kontakta Elaine Hagelberg
0730 -977 926
elaine@hjalmargarden.se