Hyr lägergård

Läger är vår specialitet – vad kan vi göra för dig?

Ända sedan Hjälmargården inköptes som lägergård på 1960-talet har läger och gruppbokningar varit vår specialitet. Vi har en fräsch lägergård med hög standard på lokaler, logi och mat. Här finns lokaler och logi som passar för konfirmandläger, retreater, klassresor, körer, föreningsträffar, familjeläger och läger av alla de slag. Vi tar emot grupper av alla storlekar men är särskilt bra på att ta hand om stora grupper. Att få ert läger att fungera med alla programpunkter, aktiviteter, teknik och måltider är viktigt – och vi skräddarsyr ett koncept som passar just din grupp.

Helpension och självhushåll

Det går att boka allt från helpension, halvpension, självhushåll eller enstaka måltider. Vid helpension serveras maten i vår restaurang. För de som önskar självhushåll finns en särskild matsal och samlingssal med kök. Köket för självhushåll är ett välutrustat med kapacitet för 70 personer.

Länk till Utrustningslista kök självhushåll >

Logi – över 200 bädar

Bäddarna på Hjälmargården är fördelade på vandrarhem, stugor, friggebodar och rum. Du kan även campa. Du kan välja att städa själv och ta med sänglinne eller välja full service där allt detta ingår.

Läs mer om boende på Hjälmargården.

Samlingslokaler för upp till 450 personer

Hjälmargården har flera samlingslokaler och grupprum för föreläsningar och gruppaktiviteter. Kyrkan har plats för 450 personer.Vår största konferenslokal har plats för 180 personer. Eftersom vi vet att kreativiteten når högre höjder i miljöer med rymd och ljus har vi format våra lokaler därefter. Med utsikt över sjön möter du årstidens växlingar. I lokalerna finns projektor, ljudanläggning, whiteboard, blädderblock och oh. Fritt Internet på hela anläggningen.

Läs mer om samlingslokalerna.

IMG_1955

Gott om aktiviteter

AHF_7732På Hjälmargården finns gott om aktiviteter såsom badstrand, sumobrottning, klättervägg, bangolf, kanoter, trampbåtar, optimistjollar och närhet till skog och stora gröna ytor för spel och lek.

Läs mer om aktiviteterna.

Priser / Offert

Kontakta oss så gör vi en offert utifrån dina specifika önskemål såsom servering, önskad servicegrad, logialternativ, antal personer och åldrar.
Ring 0151-730980 för offert eller maila: reception@hjalmargarden.se .
Prisexempel: Läger med självhushåll från 195:- pp och natt.
Helpension (logi, frukost, lunch, middag) från 500:-pp och natt
Lokalkostnad tillkommer.

Bokningsförfrågan

 

Så här säger några lägergäster:

”-Både barnen och vi vuxna är otroligt nöjda med vår klassresa. Tack vare ert fina bemötande och service har vi fått ett minne för livet!”
Skolklass 5a

”-Mycket prisvärd, jättebra mat och lyxigt boende och bra ytor till uteaktiviteter och nära till vatten och bad, till en jättebra peng!”
Skolklass 6:a