Chili/XL 30 juli – 4 augusti 2019

Välkommen på ett tonårsläger för dig som gillar schysst häng, roliga aktiviteter, undervisning i kristen tro, bön och lovsång!

 Program:

Undervisning, andakter, feta happenings, intressegruppstid, fritid, festkväll, lägerbål och mycket, mycket annat!

Ålder:

För dig som ska börja 7:an och uppåt.

XL:

För dig som ska börja gymansiet och uppåt finns det några extra aktiviteter och speciellt utformade undervisningspass som är anpassat för dig som är lite äldre.

Tid:

Start: Tisdag 3o juli. Incheckning kl 13:00-15:00. OBS! Inchechningen stänger kl 15:00 så kom i GOD tid!
Slut: Söndag 4 augusti ca kl 12:30.

Pris:

Logi: 1440 kr (OBS! Kvalitén på boendet kan variera!)

Tält/Husvagn: 1210 kr

Du betalar lägeravgiften till din församling. Avgiften faktureras sedan från Hjälmargården till församlingen.

Anmälan:

Anmälningssidan hjalmargardenlager.se är öppnad!

1. Berätta för din ledare att du vill åka på Chili.

2. Anmäl dig på www.hjalmargardenlager.se. senast 27 juni. OBS! Om du inte genast får ett bekräftelsemail betyder det att anmälan inte gått fram och då behöver du göra om din anmälan.

Fram till sista anmälningsdatum är det möjligt att avanmäla sig utan extra kostnader. Efter sista datum är anmälan bindande. Endast avanmälan vid sjukdom/skada godtas som giltiga skäl. Full lägeravgift kommer att debiteras vid ev. avanmälan utan giltigt skäl. Särskilda regler gäller då deltagare avbryter ett pågående läger.

Tema:

Mer info kom årets tema kommer inom kort!

Festkväll:

Sista kvällen har vi en festkväll med rollspel på tema: ”I sagornas värld” Klä ut dig till äpplet från Snövit eller kom som en av de tre grisarna. Endast fantasin kan sätta gränser! Det är frivilligt om man vill klä ut sig.

Ledare:

För att vara ledare på Chili/XL ska man vara 18 år eller äldre. De yngsta ledarna är endast ledare för Chili-ungdomarna och de äldre ledarna är ledare både för Chili och XL-ungdomarna.

Varje församling faktureras en ledaravgift på 50 kr per deltagare & dygn, den är tänkt att täcka 1 ledare per 5 deltagare. För de församlingar som vill skicka fler ledare än 1 per 5 deltagare får givetvis gärna göra det. Kostnaden för extra ledare är  en halv deltagaravgift som också debiteras församlingen. Till församlingarna skickas också en faktura i på de lägeravgifter som inte betalts på lägret.

Storledarsamling/Förfesten:

Lördag den 25 maj kl 11:00 -17:00 vill vi inbjuda alla ledare till den stora förfesten. Denna samling är guld värd då den bidrar till en vi-känsla bland oss ledare och ett bra ordnat läger för våra ungdomar. Till denna samling hoppas vi att så många ledare som möjligt kan delta. Vi kommer att grilla, umgås och lära känna varandra, få undervisning på årets tema, be och lovsjunga och  ta del av viktig information och planera tillsammans. Tänk på att det är extra viktigt att du som huvudansvarig ledare från din församling och du som ny ledare kommer denna dag.

Plats: Hjälmargården

OBS! Vi ordnar med transport för dig som kommer till Vingåker med tåg. Detta måste dock anmälas till Julia Wellstam.

Anmälan senast 17 april. Anmälan till storledarsamlingen görs i samband med att du anmäler dig till lägret på hjalmargardenlager.se

Ledardygn:

Måndag 29 juli kl 9:30 är det ledardygn för alla ledare som medverkar på lägret. Detta är en viktigt dag för alla ledare där vi lär känna varandra, får ta del av information, förbereder lägret praktiskt och ber tillsammans. Välkommen!

KSM UNG

KSM ung är vår verksamhetsförening som gör det möjligt för dig att påverka hur och vad KSM ska göra. Varje medlemsskap ger oss också mer statligt bidrag till våra läger på Hjälmargården. Det är gratis att vara medlem i KSM UNG. Du blir medlem genom att i din anmälan på lagerliv.se kryssa i ”JA” på frågan om medlemsskap. Mer information finns på www.hjalmargarden.se/ksmung.

Mer info:

Mer information finns på Facebook: sök på ”SommarChlil/XL”. För ledare finns en sluten grupp som heter ”SommarChili/XL Ledare”. Vi finns också på Instagram: ”chilixllagret

Frågor:

julia@hjalmargarden.se  OBS! Svar kan dröja 24 juni – 22 juli p.g.a. semester.

Flyers

Flyers kommer till er församlings brevlåda under vecka 16-17. En digital flyers finns att ladda ner här: chili:xl flyer 2019

Om ni önskar fler pappersflyers kontakta: Julia Wellstam julia@hjalmargarden.se

Arrangör: Hjälmargården, KSM UNG & Bilda tillsammans med de församlingar som deltar i lägret.