Chili/XL 31 juli – 5 augusti

Välkommen på ett tonårsläger för dig som gillar schysst häng, roliga aktiviteter, undervisning i kristen tro, bön och lovsång!

Tema:

Mer info kommer inom kort!

Ålder:

För dig som ska börja 7:an och uppåt.

XL:

För dig som ska börja gymansiet och uppåt finns det några extra aktiviteter och speciellt utformade undervisningspass som är anpassat för dig som är lite äldre.

Anmälan:

1. Berätta för din ledare att du vill åka på Chili.

2. Anmäl dig på www.hjalmargardenlager.se. senast 8 juli. OBS! Om du inte genast får ett bekräftelsemail betyder det att anmälan inte gått fram och då behöver du göra om din anmälan.

 Tid:

Start: Tisdag 31 juli. Incheckning kl 13:00-15:00. OBS! Inchechningen stänger kl 15:00 så kom i GOD tid!
Slut: Söndag 5 augusti ca kl 12:30.

Pris:

Tält eller husvagn: 1050:- Inne: 1270:-
Du betalar lägeravgiften till din församling. Avgiften faktureras sedan till församlingen.

Program:

Undervisning, andakter, feta happenings, intressegruppstid, fritid, festkväll, lägerbål och mycket, mycket annat!

Festkväll:

Sista kvällen har vi en festkväll med maskerad på temat: ”vinnare”.  Kom utklädd som en vinnare av Eurovison Song Contest, en nobelpristagare, en vinnare i någon form av sport eller något annat som du tycker passar!

Ledare:

För att vara ledare på Chili/XL ska man vara 18 år eller äldre. De yngsta ledarna är endast ledare för Chili-ungdomarna och de äldre ledarna är ledare både för Chili och XL-ungdomarna.

Varje församling faktureras en ledaravgift på 43 kr per deltagare & dygn, den är tänkt att täcka 1 ledare per 5 deltagare. För de församlingar som vill skicka fler ledare än 1 per 5 deltagare får givetvis gärna göra det. Kostnaden för extra ledare är  en halv deltagaravgift som också debiteras församlingen. Till församlingarna skickas också en faktura i på de lägeravgifter som inte betalts på lägret.

Storledarsamling:

Lördag den 5 maj kl 12:00 -16:00 vill vi inbjuda alla ledare till en storledarsamling. Denna samling är guld värd då den bidrar till en vi-känsla bland oss ledare och ett bra ordnat läger för våra ungdomar. Till denna samling hoppas vi att så många ledare som möjligt kan delta. Vi startar samlingen med lunch för att seda ta del av viktig information, planera och be tillsammans. Tänk på att det är extra viktigt att du som huvudansvarig ledare från din församling och du som ny ledare kommer denna dag.

Plats: Enakyrkan, Enköping

Anmälan senast 27 april. Anmälan till storledarsamlingen görs i samband med att du anmäler dig till lägret på hjalmargardenlager.se

Ledardygn:

Måndag 30 juli kl 9:30 är det ledardygn för alla ledare som medverkar på lägret. Detta är en viktigt dag för alla ledare där vi lär känna varandra, får ta del av information, förbereder lägret praktiskt och ber tillsammans. Välkommen!

KSM UNG

KSM ung är vår verksamhetsförening som gör det möjligt för dig att påverka hur och vad KSM ska göra. Varje medlemsskap ger oss också mer statligt bidrag till våra läger på Hjälmargården. Det är gratis att vara medlem i KSM UNG. Du blir medlem genom att i din anmälan på lagerliv.se kryssa i ”JA” på frågan om medlemsskap. Mer information finns på www.hjalmargarden.se/ksmung.

Mer info:

Finns på Facebook: sök på ”SommarChlil/XL”. För ledare finns en sluten grupp som heter ”SommarChili/XL Ledare”.

Frågor:

julia@hjalmargarden.se  OBS! Svar kan dröja p.g.a. semester 4 juni – 23 juli.

Flyers

Flyers kommer till er församlings brevlåda under vecka 14-15. En digital flyers kommer inom kort finns att ladda ner på denna hemsida.

Om ni önskar fler pappersflyers kontakta: Julia Wellstam julia@hjalmargarden.se

Arrangör: Hjälmargården, KSM UNG & Bilda tillsammans med de församlingar som deltar i lägret.